MAAK EEN AFSPRAAK

CND Brisa gel

CND Brisa gel behandelingen Rotterdam

CND Brisa Sculpting Gel is een hypoallergene gel die beter, gemakkelijker en veiliger voor de nagels is dan andere gel varianten. Brisa Sculpting Gel biedt u 3 -4 weken perfectie. 

CND Brisa gel is een goed alternatief voor de traditionele acryl nagels. Deze nieuwe technologie geeft de nagel een langere houdbaarheid en daarnaast veel flexibiliteit, waardoor de nagels minder snel breken. Daarnaast is CND Brisa gel geheel geurloos.

Voordelen CND Brisa gel nagels

  • Biedt drie weken perfectie
  • Voor natuurlijk ogende nagels
  • Eenvoudig en pijnloos te verwijderen
  • Ideaal als u breekbare en dunne nagels heeft

CND Brisa gel nieuwe set

CND is hét merk voor een hoogwaardige nagelsalon

De professionals in onze nagelsalon werken met de hoogwaardige producten van CND (Creative Nail Design). Dit merk is wereldwijd de nummer 1 op het gebied van professionele hand-, nagel- en voetverzorging, inclusief Shellac. Shellac is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes geen gellak of gelpolish, maar heeft een unieke samenstelling van de beste kwaliteit die geheel veilig is. De lak zorgt ervoor dat je eigen nagels mooi en gezond blijven doordat het de nagels niet ‘afsluit’. CND Shellac is zelfs geschikt voor zwangere dames!

Boek een afspraak voor stevige en verzorgde nagels

Wil je genieten van verzorgde nagels? Kom dan langs in onze nagelsalon en laat jezelf heerlijk verwennen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010 203 7390 of een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl