fbpx
MAAK EEN AFSPRAAK

Acné behandeling

Elle & moi Rotterdam

Voor al jouw beautybehandelingen en meer!

Elle_Moi_&

Allround beautysalon

Elle_Moi_&

Uitgebreid productassortiment

Elle_Moi_&

Behandelingen op maat

Een acne behandeling kan uitkomst bieden wanneer je veel last hebt van deze vervelende aandoening. Heb je alles al geprobeerd en ben je nu echt toe aan een effectieve behandeling? De huidtherapeut van ELLE & MOI kan jou helpen met het verminderen en voorkomen van acne. Met persoonlijk advies en een behandeling op maat, zorgen wij ervoor dat jij zonder onzuiverheden kunt leven.

Kies voor een effectieve acne behandeling

Wanneer je last hebt van acné dan kan dit je dagelijks leven best beinvloeden. Bij elle & moi begrijpen we dit en helpen wij je graag met het verminderen en voorkomen van jouw acne met een specialistische behandeling. Wij doen graag een gratis huidanalyse om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Heb je geen last van acné, maar wil je wel graag onzuiverheden aanpakken? Boek dan een van onze andere gezichtsbehandelingen. Bijvoorbeeld een peeling?

elle et moi rotterdam kralingen

Op zoek naar hét perfecte beautycadeau?

Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in mooie cadeauboxen.

make-up blow dry rotterdam

Boek nu een afspraak

Wanneer jij je acne wilt laten aanpakken, kies je natuurlijk het liefst voor een hoogwaardige behandeling door een expert. Daarom doe je er goed aan om een afspraak te maken in de beautysalon van elle & moi in Rotterdam. Heb je vragen over onze acne behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail te sturen naar info@elle-moi.nl.

Natura Bissé

Lees meer »
PerriconeMD

Perricone

Lees meer »