fbpx
MAAK EEN AFSPRAAK

Algemeen

Gezichtsbehandelingen op maat

Omdat niet iedere huid hetzelfde is, biedt elle & moi ook gezichtsbehandelingen op maat aan. Deze zijn afgestemd op specifieke huidtypen en behoeften. Denk aan een bindweefselmassage om verklevingen te verhelpen en de doorbloeding te stimuleren, facials speciaal afgestemd op de mannenhuid of het behandelen van een onrustige tienerhuid. 

Observ huidanalyse

Ben je benieuwd hoe het gesteld is met jouw huidconditie? Boek dan de Observ huidscan. Hiermee kunnen onze specialisten precies bepalen wat je huid nodig heeft. Op basis van de uitkomst wordt een advies gegeven welke behandelingen en/of producten het meest effectief zijn om je huid weer in balans te brengen. Wanneer je deze huidscan combineert met een gezichtsbehandeling dan worden er geen extra kosten gerekend. 

Intake custom facial

Kom je voor het eerst en vind je het lastig om uit het uitgebreide aanbod van behandelingen een keuze te maken? Kies dan voor de intake custom facial, waarbij voorafgaand aan de behandeling een huidanalyse plaatsvindt met de Observ. Op basis daarvan bepalen onze huidspecialisten welke behandeling het beste aansluit bij jouw behoeften en de conditie van je huid.

Let op, de prijs die bij deze behandeling wordt vermeld is slechts een indicatie. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de behandeling die in overleg zal worden uitgevoerd.

Bindweefselmassage face & decolleté

Deze behandeling bestaat, naast een intensieve reiniging van de huid, uit een stevige bindweefselmassage van het gezicht en decolleté. Hierbij wordt het onderhuids bindweefsel geprikkeld en de celvernieuwing gestimuleerd.

Door de aanmaak van collageen en elastine wordt de huid steviger, verminderen fijne lijntjes en rimpels zichtbaar en voelt de huid soepel aan.

Resultaat: Direct na de behandeling ziet je huid er ‘gelift’ en stralend uit, met een prachtige natuurlijk glow.

Acné treatment

Deze behandeling richt zich op het verminderen en voorkomen van acné en bestaat o.a. uit een intensieve reiniging, het verwijderen van commedonen, exfoliatie en een verzorgend masker. Na de behandeling volgt een advies welke producten het beste passen voor thuisgebruik om ervoor te zorgen dat de klachten en het ongemak verdwijnen. 

Tip: Afhankelijk van jouw zorgpakket kunnen acné behandelingen worden vergoed via de zorgverzekeraar. Bekijk wel goed of deze uitgevoerd dienen te worden door een huidtherapeut of schoonheidsspecialiste met een AGB-code.  Geef dit vervolgens aan bij het inplannen van de boeking zodat de behandeling door de juiste specialiste wordt uitgevoerd. 

Teenager facial treatment - t/m 17 jaar

Heb je last van jeugdpuistjes, mee-eters, acne of een vette huid? We weten allemaal hoe onzeker je tienerjaren kunnen zijn. Het laatste waar je dan op zit te wachten is een slechte of onrustige huid met acne. Gelukkig heeft elle & moi een gezichtsbehandeling op maat samengesteld, speciaal voor de jonge huid. Hiermee worden vervelende klachten of huidproblemen snel en effectief verholpen.

De behandeling start met een korte intake waarin wensen en eventuele huidproblemen samen besproken worden. Het vervolg van de behandeling hangt af van je huidtype en bestaat uit de volgende stappen;

Deze behandeling bestaat uit:

– Intensieve reiniging
– Exfoliatie
– Onzuiverheden verwijderen
– Hydraterend masker
– Dagverzorging

Tijdens de behandeling worden milde producten gebruikt die de huid niet irriteren en schadelijke bacteriën geen kans geven zich te verspreiden. Ook krijg je goede tips zodat je precies weet hoe je jouw huid ook thuis het beste kan verzorgen.

Men facial treatment

De huid van de man is doorgaans dikker, steviger, vetter en ervaart meer stress door het scheren maar ook door invloeden van buitenaf. De meeste mannen denken dat hun huid geen verzorging nodig heeft, dit is een fabel! Voor de mannenhuid is de juist verzorging essentieel. Met deze behandeling streven wij naar een gezonde en verzorgde huid voor iedere man! 

Wat kun je verwachten tijdens de behandeling;

– Intensieve reiniging
– Milde peeling die werkt op de verbetering van de huidstructuur
– Verwijderen van ingegroeide baardharen en onzuiverheden
– Neusharen en oorharen waxen
– Afsluiting met een heerlijk masker en serum
– Ontspannende nek-schouder massage  van 15 min. 

Skin Fitness by Perris Monte Carlo

Heeft jouw huid een boost nodig en hou je van wellness behandelingen die niet te lang duren? Dan is dit de perfecte combi! Tijdens deze ontspannen behandeling  wordt je heerlijk verwend met de luxe Skin Fitness producten van Perris Monte Carlo. Het resultaat? Een frisse huid met prachtige glow! Ook een aanrader als je ’s avonds een feestje hebt.