MAAK EEN AFSPRAAK

Natura Bissé

Natura Bissé huidverzorging

Toen Ricardo Fisas Mulleras in 1979 het merk Natura Bissé oprichtte, lanceerde hij 5 exclusieve crèmes voor 5 verschillende huidcondities. Deze waren het resultaat van grondig dermatologisch onderzoek en zijn specifieke kennis over de werking van collageen en elastine op de gezondheid van de huid. In de jaren ’90 kreeg het merk uit Barcelona ook vaste voet aan Amerikaanse bodem, zowel in de prominente warenhuizen als Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Barneys New York, als in de luxe hotels, spa’s en salons.

Anti aging skincare

Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond-collectie en de Inhibit-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans. In Londen is het o.a. verkrijgbaar in Harrods en Liberty en in Hong Kong opende het merk een eigen flagship store.

V-neck treatment voor hals en decolleté

verstevigd, verminderd huidveroudering
De huid van hals en decolleté is continue in beweging en wordt veelvuldig blootgesteld aan UV-straling. Hierdoor zie je eerder de tekenen van vroegtijdige huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken.

De Inhibit V-neck behandeling werkt intensief liftend en verstevigend op de kaaklijn, hals en decolleté. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine door middel van een intensieve peeling en hoog geconcentreerde werkstoffen.

Healthy Glow

herstelt, revitaliseert, laat stralen
Laat je huid weer stralen met deze volledige gepersonaliseerde behandeling. Of je nu tekenen van huidveroudering wilt verminderen, hyperpigmentatie wilt tegengaan of onzuiverheden wilt voorkomen: deze treatment wordt volledig afgestemd op jouw huidconditie en wensen, waardoor jouw huid de boost krijgt die het nodig heeft.

The Detox

ontgift, revitaliseert, vernieuwt
De detox en energieboost voor je huid! Deze behandeling bestaat uit een ontgiftende dieptereiniging en intensieve peeling met hoogwaardige ingrediënten. Ter afsluiting ontvang je een ontspannende en ontgiftende drukpuntmassage met lymfedrainage.

Vitamine C-boost

egaliseert, verstevigt, verheldert
Een intensieve Vitamine C-boost voor de huid met krachtige antioxidanten uit Vitamine C. Tijdens de ontspannende treatment wordt gebruik gemaakt van Citrus aromatherapie. De behandeling verheldert en egaliseert de huid, stimuleert de aanmaak van collageen en herstelt de huidstructuur. Gegarandeerd een gerevitaliseerde, stralende huid!

Contour & Repair

verstevigt, anti-aging, herstelt
Voorkom en verminder (vroegtijdige) huidveroudering met deze intensief verstevigende treatment. Tijdens de treatment wordt gebruik gemaakt van contourverbeterende massagetechnieken en hoge concentraties regeneratieve ingrediënten. De behandeling versterkt de huidstructuur en heeft een verrassend, onmiddellijk liftend effect.

Diamond Lift

egaliseert, verheldert, anti-aging
Deze behandeling focust op celvernieuwing en verheldering van de huid en is zeer krachtig bij het verminderen van hyperpigmentatie. Na een dieptereiniging wordt een reeks liftende massages ingezet en wordt op huidverjonging gewerkt met effectieve concentraten. Mimiek wordt verzacht, de huid wordt egaler en rimpelvorming wordt tegengegaan.