MAAK EEN AFSPRAAK

Visagie Rotterdam

Elle & Moi Rotterdam

Voor al je beautybehandelingen en meer!

Elle_Moi_&

All round beautysalon

Elle_Moi_&

Producten uit salon ook te koop

Elle_Moi_&

Beautybehandelingen op maat

Ben je op zoek naar een plek waar ze hoogwaardige visagie kunnen verzorgen in Rotterdam? De visagisten van ELLE & MOI geven jou graag een prachtige look voor elke gelegenheid. Heb jij een feest waar je speciale make-up voor wilt laten doen? Of komt jouw bruiloft eraan en wil je er zeker van zijn dat jouw look perfect is op de mooiste dag van je leven? Voor alle soorten visagie kun je terecht bij ELLE & MOI in Rotterdam.

High-end visagie in de mooiste beautysalon van Rotterdam

Wanneer je de visagie wilt laten verzorgen voor een bijzondere gelegenheid, ben je bij ELLE & MOI in Rotterdam aan het juiste adres. Bij ons kun je bijvoorbeeld ook je haar laten stylen in combinatie met make-up. Ga zitten, geniet van de heerlijke atmosfeer en geef je over aan de kundige handen van onze experts. Zij gebruiken de beste merken en producten. Ben je meer toe aan wat verzorging voor je gezicht? Boek dan een heerlijke facial en laat je huid weer stralen!

elle et moi rotterdam kralingen

Op zoek naar hét perfecte beautycadeau?

Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in mooie cadeauboxen.

make-up blow dry rotterdam

Maak online gemakkelijk een afspraak

Voor visagie in Rotterdam moet je bij ELLE & MOI zijn. Maak dus snel een afspraak en gun jezelf een prachtige look. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken door gebruik te maken van bovenstaande knop. Heb je vragen over de verschillende producten of behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 010 203 7390 of door een e-mail sturen naar info@elle-moi.nl.

Natura Bissé

Lees meer »
PerriconeMD

Perricone

Lees meer »