MAAK EEN AFSPRAAK

Nieuws

In 3 stappen summerproof

De warmste dagen van het jaar zijn in aantocht. Ben jij al summerproof? Lees hier hoe je in 3 stappen helemaal klaar bent om te stralen deze zomer! 

Tip 1: bescherm tegen huidveroudering

Wist je dat UV-stralen de belangrijkste veroorzaker zijn van huidveroudering? Het is daarom belangrijk om jezelf goed te beschermen. Dat doe je door een product met zonbeschermingsfactor (spf) te gebruiken. Belangrijk is dat je een product kiest dat aansluit bij jouw huidconditie en -behoefte. Weet je niet zeker welk product of welke factor voor jouw huid het meest geschikt is? Vraag de skinexperts van elle & moi vrijblijvend om advies!

Tip 2: verzorg je voeten

Sandaaltjes, espadrilles of blote voeten: in de zomer mogen je voeten gezien worden! Veel vrouwen lakken hun teennagels in een vrolijke kleur, maar vergeten de rest van hun voeten te verzorgen. Zonde! Want voor een goede gezondheid van je voeten is het belangrijk om overtollig eelt te verwijderen en je nagelriemen goed te verzorgen. Een pedicure is de perfecte manier om je voeten te verzorgen en te laten stralen!

Tip 3: verstevig je huid met een bindweefselbehandeling

Een strakker lichaam en stevigere huid krijgen lukt vaak niet alleen door gezond te eten en regelmatig te bewegen. Wil je jouw lichaam een handje helpen? Kies dan voor een behandeling met LPG Endermologie. Deze behandeling is wetenschappelijk bewezen effectief bij het behandelen van cellulitis, striae, een verslapte huid en plaatselijke vetophopingen.